Ausgang | Art

Aina Mercader


Escric sobre art a les revistes Time Out i Bonart. La meva tasca, com a col·laboradora freelance, redactora o coordinadora, es desenvolupa principalment en premsa escrita, al diari Avui i a la revista El Temps d’Art. En llengua castellana he publicat al Diario de Mallorca, a la revista Arte al Límite, al Cultura/s de La Vanguardia i a El Estado Mental. A més, he treballat com a editora per a Ediciones Polígrafa.

Com a coordinadora d’exposicions o crítica d’art, he realitzat textos per a diferents catàlegs, he treballat amb artistes com Antoni Miralda i Pierre Marquès, i he col·laborats amb l'Associació Joan Ponç. 

He exercit de comissària en tres exposicions: Tot serà oblidat, a l’Espai Balcó de l’ARTS SANTA MÒNICA de Barcelona (2013), Un remanso de paz, a la galeria ART LINA VALERO de Barcelona (2012) i Contra Arranz-Bravo, a la FUNDACIÓ ARRANZ-BRAVO de L'Hospitalet de Llobregat (2015). 

També he estat membre del jurat de dos concursos: Premi Pintura Vila de Cambrils (2012) i 50è Certamen Internacional d'Arts Plàstiques de Pollença (2015).

ainamercader 
(at) 
gmail

2015


No comments:

Post a Comment